18+: A legjobb erotikus filmjelenetek

//18+: A legjobb erotikus filmjelenetek

18+: A legjobb erotikus filmjelenetek

Vannak filmek, jelenetek, amelyek roppant izgatóak, pedig nem is látszik minden abból, ami történik. Szexfantáziák blog ezekből gyűjtötte össze a legjobbakat.

Az egyik kedvencem: Lány a hídon Vanessa Paradis-val. Mondjuk érdemes megnézni az egész filmet, hogy a történettel tisztában legyünk, de azt hiszem, a feszültség így is érthető. (Na jó, elmondom: a fickó meg a lány cirkuszokban lépnek fel egy késdobáló számmal. Aztán egyszer csak kedvük támad egyedül csinálni.) De inkább nézzétek!

 

Az Angol beteg határeset. De azért belefér, nem?

Wong Kar-wai nekem úgy tűnik, egy olyan rendező, aki kicsit túlzottan is ért a szerelemhez meg a szenvedélyhez, no meg az ebből fakadó mérhetetlen szenvedéshez. Annak idején, amikor megnéztem a 2046 című filmet, az egész egy hosszú, erotikus flashnek tűnt. Sajnos, itt is csak összevágott jeleneteket találtam, de átjön a dolog hangulata:

Edward Norton teljes egészében rendben van, én őt majdnem mindig nagyon bírom, kivéve, amikor szőkére festik a haját. Itt is megfelelő, ahogy leszedi a csajról a ruhát, de aztán ez a szexjelenet. Erre csak azt tudom mondani: Mi vaaaaan?

Na, de akkor jöhetnek a jók is. Például a Femme Fatale kezdője két nővel. (Bocs, hangja nincs, de azért így is van élvezeti értéke.) Éppen lelopják a nő ruháját, nem is akárhogyan.

Még több erotikus videó részlet a Szexfantáziák blogon!

forrás: nlcafe.hu

2018-02-27T17:13:37+00:00

Leave A Comment

15 + három =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..