Félegyházy Anna szexuálpszichológus a Passion Card-ról

//Félegyházy Anna szexuálpszichológus a Passion Card-ról

Félegyházy Anna szexuálpszichológus a Passion Card-ról

Az egészséges, harmonikus párkapcsolat egyik legfontosabb alappillére a mindkét fél számára kielégítő, változatos szexuális élet. A jó szex sok egyéb pozitív hatása mellett csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és elmélyíti a párkapcsolatot is. A vágyak őszinte kinyilvánítása azonban nem mindig egyszerű feladat – sokszor magunk sem tudjuk, pontosan mit szeretnénk, vagy éppen a megfogalmazás esik nehezünkre. A Passion Card segít a vágyak feltárásában és egymással való megosztásában, valamint újszerű, izgalmas köntösbe bújtatja a hálószobai kalandokat, amitől olyan dolgok kipróbálásához is kedvet kaphattok, amire eddig még esetleg nem is gondoltatok. Ajánlom a Passion Cardot mindazoknak, akik így szeretnék könnyebben megismerni saját és egymás vágyait, akik egy izgalmas játékkal bővítenék az együttléteket, vagy akik kicsit felpezsdítenék a kihűlni látszó tüzet.

Elérhetőség

Budai magánrendelésemen egyéni, pár- és családkonzultációkat tartok, valamint kiemelkedően foglalkozom a szexualitást érintő problémákkal. Véleményem szerint minden embernek joga van boldog, teljes életet élni, melyhez elengedhetetlen önmagunk és környezetünk pontos megismerése. Szeretettel várok mindenkit, aki nehézségeket vagy elakadást tapasztal az életében, bizonytalan a jövőjével és döntéseivel kapcsolatban, esetleg pontosabb önismeretre tenne szert.

A konzultációkra előzetes egyeztetés alapján kerül sor, a bejelentkezés történhet üzenetben, vagy az alábbi telefonszámon :+36702802925.

Bővebb információ a honlapomon található: www.felegyhazyanna.hu

2018-02-27T17:13:37+00:00

Leave A Comment

3 × egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..