Passion Card Geist Klára pár- és családterapeuta ajánlásával

//Passion Card Geist Klára pár- és családterapeuta ajánlásával

Passion Card Geist Klára pár- és családterapeuta ajánlásával

Geist Klára

tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta, szexuálterapeuta

Ötvözöm az érzelmi megközelítést és a gyakorlati lehetőségek feltárását. Igyekszem a hozzám fordulókat segíteni abban, hogy tudatosabban éljék hétköznapjaikat s tisztába kerüljenek saját érzéseikkel, gyakorlati vonalon pedig, a lehetséges erőforrások feltárásában támogatom őket. Ennek eredményeként, önbizalmukban megerősödve, hatékony módon, önállóan oldják meg élethelyzeteiket.

A jó párkapcsolatban vállalhatók a vágyak. Meg is élhető mindaz, ami belefér mindkettőtök számára, nem okoz testi-lelki sérülést és persze, nem ütközik törvénybe. A közös erotikus fantáziálás pedig szinte határtalan lehetőség.
Ezért ajánlom a 7th Sense kàrtyàt a fantáziadús pároknak, közös élvezetek megéléséhez.
A fantáziátlan vagy gátlásos párok számára pedig a 7th sense kártya egyfajta zöld lámpa lehet. ami utat nyit a vágyak számára akkor, ha nehéz beszélni vagy nincsenek szavak. Jó utazást, tartalmas kísérletezést kínál ez a játék az érzékiség birodalmában. Már csak Ti kelletek hozzá! Szeretettel ajánlom:
Geist Klára

“A testi-lelki harmónia nem valami cél, amit egyszer csak elérünk. Mindenkiben ott rejtőzik, csak újra meg kell találnunk, s megőriznünk.”

Rendelésemen serdülőkkel és felnőttekkel foglalkozom. Budapesten a belvárosban rendelek, továbbá  Szigetszentmiklós központjában is elérhető magánrendelésem. Bejelentkezés a 06 30 374 7495-ös telefonszámon lehetséges.
  • Pár-és családterápia
  • Analitikusan orientált pszichológiai tanácsadás
  • Életvezetési tanácsadás
  • Autogén tréning

Geist Klára párterápia, pszichológus

2018-02-27T17:13:37+00:00

Leave A Comment

2 × egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..