Jogi nyilatkozat

//Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat2018-02-27T17:13:36+00:00

www.7thsense.hu tartalmazhat linkeket más oldalakra is, a 7th Sense azonban nem felelős ezen internet oldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

7thsense.hu tartalmazhat linkeket más oldalakra is, a 7th Sense oldal tulajdonosa (Lengyel Balázs E.V.) nem vállal felelősséget ezen internetoldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személyeknek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. december 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. A 7th Sense általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.

Az adatkezelés célja, hogy az Ön és cége adatait tároljuk és a megadott információk alapján Önt kívánságának megfelelően üzleti ajánlatokról, akciókról tájékoztassuk. Amennyiben Ön a regisztrációt követően adatai további felhasználását meg kívánja szüntetni, ezt a 7th Sense elérhetőségein vagy e-mailben ([email protected]) bármikor jelezheti, és ez esetben adatait töröljük. Ennek megfelelően a kérdőív kitöltői elfogadják, hogy a 7th Sense a kitöltők adatait marketing célokra felhasználhatja.

Amennyiben Ön a személyes adatok között megadja pontos címét, mobil hívószámát és email címét, úgy hozzájárul ahhoz, hogy üzleti ajánlatokkal telefonon, faxon, levélben, SMS-ben és emailben is megkereshető legyen.