Szállítással kapcsolatos részletek

//Szállítással kapcsolatos részletek
Szállítással kapcsolatos részletek2018-02-27T17:13:36+00:00

Szállítás megbízható futárcégekkel

Célunk, hogy vásárlóink minél hamarabb hozzájussanak a rendelt termékekhez. A 7th Sense által forgalmazott termékek raktáron vannak, így a rendelések jelentős részét azonnal ki tudjuk szállítani – akár a következő munkanapon.

Cégünk a raktáron lévő termékeket 48-72 óra időintervallumon belül juttatja el vásárlóihoz csomagküldő szolgálat segítségével. Azok a termékek, melyek nincsenek készleten szintén megrendelhetők.

Terület
Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk!

A weboldalon feltüntetett szállítási díjak bruttóban értendők és minden költséget tartalmaznak! Most december 31.-ig a Passion Card és a Boxok 7Ft szállítási díjjal visszük ki! A többi termékünk szállítási költsége 989Ft.

Részletek

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal

Szerződött partnerünk a DPD.
A raktáron lévő termékeket 48-72 órán belül kiszállítjuk.
A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi, hétvégi kiszállításra nincs lehetőség. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át.

Termékeink szállítási költsége: bruttó 989ft kivéve a 7th Sense Boxokat, ezeket 7Ft-ért visszük ki Neked futárszolgálatunkkal!

A rendelés státusza

A rendelés státuszainak változásairól e-mailen értesítőt küldünk. Ennek segítségével a vásárló is folyamatosan értesül csomagjának aktuális állapotáról.