Mire gerjedünk, avagy a legfurább szexuális fétisek?

//Mire gerjedünk, avagy a legfurább szexuális fétisek?

Mire gerjedünk, avagy a legfurább szexuális fétisek?

Nem is hinné az ember, mennyi fétis létezik a világon, számba sem lehet őket venni, így csak a legnépszerűbb fétiseket és a legkülönlegesebbeket mutatom be nektek!

Akik nem ismertek a fétisek világában, nem tudják, mit jelent az erotikus fétis, azok kedvéért elmondom, hogy a szexuális fétis lehet egy tárgy, egy testrész, egy ruhadarab, bútordarav, akár egy fém, vagy bármi más, ami szexuális vágyat kelt. Így már érthető, hogy miért is van ennyi fétis, hiszen ezek szerint kvázi bármi lehet a fétisünk tárgya, lehet az egy szőrös férfi test, egy magas sarok, egy nővény, csak a képzelet szabhat határt fétisünknek. Szinte véletlenszerű, hogy mi válik szexuális fétisünkké, de nagy szerepet játszhatnak benne a szexuálisan fogékony időszakok az ember életében.

Lássuk mik a legáltalánosabb fétisek, amikről már hallhattunk korábban is:

Dobogós helyet foglal el listánkon a magassarkúk (ALTOCALCIFILIA), cipők, lakkcsizmák, sőt a lábfejek iránt érzett szexuális izgalom. Majd ezt követi rögtön a sorban a LATEX FÉTIS, az egészen apró latex ruhákon, fehérneműkön át egészen a teljes testet befedő latex ruhákig (catsuit). A ruhák letépése is okozhat erotikus vágyat (GINONUDOMÁNIA), egyesek pedig a hajra (TRIKOFÍLIA, haj iránti erotikus vágy), vagy póthajra indulnak be (HIRSUTOFILIA).

Mint láthatjuk, szinte mindenre van egy latin kifejezés, amitől ezek a fétisek sokkal tudományosabban és izgalmasabban hangzanak, bár ezek önmagukban is érdekes dolgok, főleg azoknak, akiknek nincs fétisük.

Majd tovább haladva a fétisek tengerében, követezik a Bunda fétise, amikor valakinek az okoz örömet, ha állatbundába öltözik, vagy mást lát ilyen bundában.

Most pedig jöjjenek a kicsit furább fétisek..

Tudjátok mi az a CREMASTISTFILIA? Eddig én sem tudtam, de utánajártam, az összes érdekességnek. Az ilyen fétissel rendelkezők felizgulnak arra, ha kirabolják őket.

És a TERATOFILIA? Szörnyű vonásokkal rendelkező emberek iránt érzett szexuális vonzalom.

HIEROFILIA, ha valaki szent dolgokkal való érintkezéskor érez szexuális örömet, gondolunk itt például egy keresztre.

NASOFILIA, ha valaki partnere orra látványától indul be.

ODAXEFILIA, a harapás közben elért szexuális öröm.Ez talán többünknek is örömet okoz, nem igaz? Csak az nem mindegy, hogy minket harapnak, vagy MI HARAPUNK….

PARTENOFILIA, ide azok tartoznak, akik csak arra izgulnak fel, ha partnerük még szűz. Azért ennél a fétisnél vigyzzunk a jog kereteire!

És a számomra legmeglepőbb fétis az OMORASHI, mely Japánban tombol. A fétis imádó arra izgulnak fel, ha sokáig visszatartják vizeletüket. Ebben azért van valami, hisz hatalmas megkönnyebbülés lehet számukra, ha végre elengedik, fél orgazmus, ha már nagyon kell… Bár ezeknek az embereknek az okozza a beteljesülés élményét, ha nyilvános helyen engedhetik el a folyamot.

És a végére hagytam még egy érdekességet, az AEDIFICOFILIA-t. Itt az ember egy épület iránt érez gerjedelmet, simogatják, csókolgatják szerelmük tárgyát, és képesek hosszú utakat is vállalni érte, hogy lássák fétisük tárgyát.

A fétiseket sokan elítélik, tabunak tartják. Viszont, ha egy fétis nem válik beteges mániává, és természetesen nem árt senkinek, nem ütközik törvénybe, akkor ez a fétis akár mindkét félnek nagy örömöket okozhatnak. Szerencsére manapság már nem kell az ilyen szexuális vonzalmakat szégyellni, hisz a világ egyre nyitottabb a nem átlagos szexuális élményekre.

Ha nektek is van valamilyen extrém fétisetek, vagy valamelyik fétissel már találkoztatok, írjátok meg kommentben!

2018-02-27T17:13:37+00:00

Leave A Comment

19 − 14 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..