NŐNAP ALKALMÁBÓL A CSÚCSON ÉRZED MAGAD – EGYMONDATOS HOROSZKÓP: MÁRCIUS 8.

//NŐNAP ALKALMÁBÓL A CSÚCSON ÉRZED MAGAD – EGYMONDATOS HOROSZKÓP: MÁRCIUS 8.

NŐNAP ALKALMÁBÓL A CSÚCSON ÉRZED MAGAD – EGYMONDATOS HOROSZKÓP: MÁRCIUS 8.

A nőnapon a barátságos Merkúr-Plútó rezgéseknek köszönhetően megfigyelő, összpontosító és meggyőző képességünk a csúcson lesz, és képesek leszünk megfontolt, gyakorlatias döntéseket hozni. Most érdemes PR-tevékenységet folytatni, felvételi interjún részt venni, rejtélyes ügyeket kinyomozni, felvenni a kapcsolatot a médiával, vagy éppen pszichoterápiás kezelést megkezdeni. Ez a ciklus kiválóan alkalmas olyan ügyek elintézésére, amelyekhez a tömegek befolyásolása, elemzői képesség vagy nyomozói ösztön szükséges. Fontos megállapodások aláírására, új ügyfelek meggyőzésére, tabutémák felvetésére is alkalmas ez a nap.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem kell kétségbe esned, ha egy állásinterjú vagy üzleti megbeszélés nem úgy alakul, ahogyan vártad, de igyekezz kideríteni, miért mondott valaki nemet.

 

Bika (04. 21-05. 20.) Hitveseddel, barátaiddal újból megtalálod a közös hangot, élvezed a társalgást, egy ismeretség pénzt hoz a konyhára, és siker kíséri csoportos tevékenységeidet is.

 

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma gyenge a tárgyalási pozíciód, szedd rendbe a gondolataidat, és egy szakmai vagy üzleti tárgyalás során fogalmazd meg magadnak, meddig hátrálhatsz.

 

Rák (06. 22-07. 22.) A nőnapon kedvesed olyan, mintha kicserélték volna: mégsem árt, ha utánajársz a szokatlan engedékenység okának, de nehogy féltékenység lopózzon a szívedbe.

 

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy jó befektetésen vagy üzleten töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most komoly esélyed van rá, hogy némi fontolgatás helyesen dönts.

 

Szűz (08. 24-09. 23.) A barátságos Merkúr-Plútó fényszögnek köszönhetően ma elég magabiztosság van benned ahhoz, hogy szexuális vágyaidról köntörfalazás nélkül beszélj.

 

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bármely cég, ha téged alkalmaz, időt és pénzt fektet be, és mivel minden cég figyeli döntései anyagi vonzatát, fejezd ki eredményeidet pénzben, százalékban.

 

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tehetségedet, elemzői képességedet elismerik és díjazzák, és ha a nőnapon azt kívánod, hogy a szeretett pasi azt csinálja, ami neked a legjobb, mondd meg neki.

 

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megjön a telefonszámla, ki kell fizetni a rezsit és így tovább, de nem volna éppen rossz ötlet házat, ingatlant vagy lakást vásárolni befektetésként és kiadni azt.

 

Bak (12. 22-01. 20.) Elemző készséged kapóra jön egy bonyolult feladat megoldásánál, és minél jobban bízol saját meggyőző- és marketingképességedben, annál sikeresebb leszel.

 

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Köthetsz bármilyen jó üzletet, az adóhatóságot nem játszhatod ki, a munkaerőpiac tanulmányozása pedig elengedhetetlen, ha tovább akarsz lépni a pályádon.

 

Halak (02. 20-03. 20.) Könnyen szót értesz rokonaiddal és partnereddel, és összefuthatsz valakivel, akiben akár a további életed szempontjából meghatározó személyiségre találsz.

forrás: Glamour

2018-02-27T17:13:36+00:00

Leave A Comment

tizennyolc + tíz =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..