Rólunk

/Rólunk
Rólunk2018-02-27T17:13:36+00:00

Kik vagyunk?

Mi., a 7th Sense csapata egy fiatalos, dinamikusan fejlődő, kreatív kis csapat vagyunk. A 7th Sense megalkotása hosszas előkészületeket vett igénybe. Valljuk be őszintén, az erotika világába -új márkaként- nehéz belépni, mivel az emberek nem ismerik a márkát, viszont az újdonság varázsával lepjük meg vásárlóinkat. Egyedi ötletekkel, csábító akciókkal és megbízhatóságunkkal szeretnénk megalapozni vásárlóink bizalmát a jövőre nézve. Mi nem a bevételt nézzük, hanem hogy változást hozzunk az erotika világba.

Célunk

Mi a legfontosabb egy pár életében?
A kommunikáció.
Ahogy szexuális életben is.
A Passion Carddal és a hozzá kapcsolódó termékeinkkel a kommunikáció és a vágyak kifejezésének és megélésének fontosságára hívjuk fel a figyelmet.
Egy boldog párkapcsolat alapja a jó szex. A jó szex alapja pedig egymás megismerése kívül, belül.
Nincsenek tabuk!
Nincsenek határok, se titkok, csak a 7th Sense.

Küldetésünk: Egy magasabb szintre emelni a szexuális önkifejezést.

Miben más a 7th Sense?

Az erotika világában nagyon sokan tevékenykednek, vagy így, vagy úgy. Számunkra az ismert világmárkákhoz való felzárkózás jelenti a legnagyobb kihívást. Mivel mi, a 7th Sense-nél nem a profitra hajtunk, és nem méregdrága reklámügynökségekkel dolgoztatunk, így termékeink ára jóval a piaci árak alatt marad. Versenyképesek tudunk lenne a nagy márkákkal szemben is.

Az olcsóbb árak viszont nem jelentenek gyengébb minőséget. Minden termékünket mi magunk teszteljük, meggyőződünk azok használhatóságáról, erősségeiről, esetleges gyengeségeiről és csak olyan termékek kerülnek a 7th Sense webshopba, amik kiállják a próbát. A 7th Sense az ízlésesen tálalt erotika tárháza, ami sok webshopra közelről sem jellemző. Szeretnénk a tabukon túllépve egy szexuálisan felvilágosult vásárlói közönséget alkotni, megtartva a finom ízlésességet.

7th Sense. A minőségi együttlét forradalma.