A 7th Sense kínálatában 4 erotikus doboz található, melyeket pároknak alakítottunk ki.
Mindegyik dobozban megtalálható a Passion Card, mint a társasjáték alapja, és ezen felül olyan felnőtt kiegészítőket adtunk a dobozokhoz, amikre minden pár vágyik, amit mindenki ki akar próbálni. Az első 3 BOX-ot mi állítottuk össze, 3 fokozattal, az első BOX könnyed erotikát képvisel, a másodikban már több és extravagánsabb kellék szerepel, és a harmadikban minden alap termékünk megtalálható, ezt már a BDSM szerelmeseinek is ajánljuk. A negyedik BOX-ot pedig Te magad állíthatod össze weboldalon szereplő termékeinkből, tetszésed szerint.

A kártya és a boxokban található kiegészítőkkel egy erotikus társasjátékot kapunk, mely minden képzeleted túlszárnyalja. A kártyát a kiegészítőkkel együtt tudod használni. A BOX-ok,a legigényesebb, legdiszkrétebb kiszerelésben kaphatóak. Minden pár megtalálja a neki megfelelő összeállítást, és már indulhat is az erotikus móka.

Fedezzétek fel minden titkos vágyatokat, ismerjétek meg egymás titkos szenvedélyeit tabuk nélkül!

Ha még kezdők vagytok a téren, akkor a Sextion BOX-ot ajánljuk, ha pedig elég bevállalósak vagytok, akkor jöhet a Sextra BOX vagy a Sexplosion BOX a kirobbanó szexuális élményért. Legyen minden estétek olyan szenvedélyes, mint a legelső!

A társasjátékot mind hetero, mind egynemű pároknak ajánljuk!