Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

A megbízható linképítő

A legtöbb üzleti partner akkor érhető el, ha a keresők találati listáján előkelő helyen szerepel egy cég vagy vállalkozás. Ez nem olyan egyszerű marketing feladat, hiszen a Google folyamatosan változtatja a keresőmotorok algoritmusait, így ami ma még elfogadott, holnap már nem lesz az. Abban azonban mindenki egyetért, hogy ha egy weboldalra sok minőségi link mutat, az mindenképpen pozitív hatással van a helyezésekre.

A megbízható linképítő

Linkkatalógus keresés

A legtöbb linkkatalógusba regisztrálni kell, és fel kell rögzíteni a többi releváns link közé az újabb linket. A linképítés egy olyan feladat, amit igazából soha nem lehet abbahagyni, ezért a weboldalak tulajdonosai egész nap ülhetnének a gép előtt, és regisztrálgathatnák magukat a linkgyűjtó lapokra.

Sajnos nagyon sok olyan linkkatalógus működik, ahol az egyes linkek nagyon rövid életűek. Nem kevés olyan eset történt már, amikor a kiépítést követően 1-2 nappal a link már nem volt sehol. Ez nem csak a weboldal számára veszteség, de a linképítő is bosszankodik, mert a befektetett idő, amit a katalógus felkutatásával és a link kiépítésével töltött, teljesen felesleges volt.

A megbízható linképítő partner

A megbízható linkkatalógus kevés, és az ilyen linkkatalógusok felkutatása nagyon időigényes és nehéz feladat. Az első pár linkkatalógus regisztráció még izgalmas lehet, de a sokadik után elveszítik a türelmüket a felhasználók. Ez nem is az ő feladatuk. A konkurencia biztosan évek óta foglalkozik linképítéssel, és egyedül felvenni a versenyt szinte reménytelen. A linkem.hu üzemeltetői átvállalják ezt a feladatot, és az őket felkereső weblaptulajdonosok mentesülnek ezen feladatok alól. Az interneten több ezer ilyen weboldal található, de nehéz eldönteni, melyik megbízható és melyik nem. A szakemberek nagy rutinnal már könnyen megállapítják ezt, és olyan weboldalakra regisztrálják be az ügyfeleiket, amelyek megbízhatóak, és garantált a linkek tartóssága.

Címke:

Linkkatalógus

2019-01-31