Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

A Samsung sokat költ, hogy ő legyen a legjobb

Ma már annyi mobiltelefon gyártó van, hogy nem is lehetne felsorolni őket. Ha egy véletlenül kiválasztott embert felkérnénk az utcán, hogy mondjon néhány híresebb márkát, a Samsung, az Apple és a Huawei biztosan közöttük lenne. No de melyik a legjobb ezek közül a márkák közül? Mi lebeg az egyes gyártók szemei előtt?

A Samsung sokat költ, hogy ő legyen a legjobb

A Samsung milliárdokat költ fejlesztésekre

Biztos nem voltak üzleti tanácsok nélkül a Samsung tervező szakemberei, hiszen mindent bevetnek azért, hogy ők legyenek a világon a legjobbak. A terv az, hogy 10 éven belül ők legyenek a mobil processzorok legjobb gyártói. Ehhez nem kevés pénzt szándékoznak elkölteni. Magyar forintban mérve 33 214 milliárdnak felel meg az az összeg, amit a kutatás-fejlesztés területére szán a gyártó óriás. A Samsung jelenleg sincs rossz pozícióban, hiszen sok más nagy gyártó is tőlük vásárolja a memóriachipeket, például az Apple is az iPhone telefonokhoz.

A Huawei és az Apple is hasonló dolgot vitt véghez, ugyanis nekik már létezik házon belüli saját fejlesztésű processzoruk. A Kirin 980 vagy az A12 Bionic ott dobog a Huawei P30 Pro és az iPhone XS készülékekben. A Samsung 116 milliárd dollár befektetése nem kis összeg, ezzel biztosan nagyot ugrik majd a cég, de azt még senki nem tudja megjósolni, hogy mennyire fog ez nekik megtérülni. Ezzel az embereknek is jót tesznek, hiszen kb. 15.000 új munkahelyet hoznak majd létre, ezzel is csökkentve a globális munkanélküliség rátáját.

A Samsung folyamatosan dobja ki a legújabb modelljeit, ezzel irányt mutatva a többi gyártónak is. Az emberek szeretik a termékeiket, bár a kritikusok szerint csak a csúcsmobilokat érdemes megvásárolni tőlük, hiszen a belépő és középkategóriás mobilok egy idő után belassulnak, és használhatatlanná válnak. Ennek ellenére nagyon nagy a felhasználói bázisuk, ami a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően valószínűleg csak növekedni fog a közeljövőben.

Címke:

Üzleti tanácsok

2019-04-26