Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Autókölcsönzés

Sokan úgy gondolják, hogy az autókölcsönzés luxus. Azonban nagy segítséget jelenthet ez a megbízható lehetőség, ha gépjárműre van szüksége akár egy magánszemélynek vagy családnak, akár egy vállalatnak. Ez a megoldás olcsóbb, ha nincs autója valakinek, vagy ha nem akarja a sokkal drágább taxit választani.

Autókölcsönzés

Mik az autóbérlés előnyei?

Sokaknak fontos egy utazásnál, hogy kényelmesen, háztól házig vigye a jármű. A családi utazás vagy egy céges kiküldetés esetén is megfontolandó szempont lehet, hogy akkor és ott tudjon megállni az utas, ahol és amikor csak szeretne. Erre kézenfekvő megoldás az autóbérlés. Nagyon fontos előnye ennek a lehetőségnek, hogy jól karbantartott, kiváló állapotú és biztosított autók állnak a rendelkezésére annak, aki nem saját autóval szeretne utazni. Az autókölcsönzőkben lehet sofőrt is bérelni, ami plusz segítséget nyújt a megrendelőnek, hogy nem kell tudnia esetleg vezetni sem, mégis tud autóval közlekedni. Nem fárad el egy üzleti tárgyalás előtt az ügyfél, esetlegesen pihenésre is van idő, ha nem kell a forgalomra figyelnie.

Autóbérlés vagy vásárlás?

Egyre többen gondolják úgy, hogy saját jármű helyett inkább autóbérléssel oldják meg az utazást. Emellett az is egy érv lehet, hogy ellentétben egy saját gépjárművel, nem a bérlőnek kell finanszírozni a biztosítások és adók költségét, a karbantartást, javításokat, és bármikor vissza lehet vinni az autót, ha az adott helyzetben nincs pénzügyi kerete a benzin és kölcsönzés fizetésére. Fontos szempont lehet, hogy többféle típusú autót is ki tud próbálni a bérlő, ami például egy autóvásárlás előtt előny lehet, hogy jól válasszon a modellek közül.

Kölcsönzési feltételek

Az autókölcsönzés előtt szerződés aláírására kerül sor, amihez szükség van személyi igazolványra és lakcímkártyára az azonosítás miatt, és a vezetői engedély bemutatása is alapvető. 21 éves kor alatt nem lehet bérelni gépkocsit, illetve szükség van minimum 2 éves jogosítványra. A kölcsönzés időtartamának minimum 24 órának kell lennie. Lehetőség van külföldre is utazni bérelt autóval, illetve állat szállítására is a megfelelő eszköz használatával. A feltételekhez tartozik a bérelt autó külső vagy belső károsodásának megtérítése is baleset esetén. A bérbeadó csak abban az esetben vállalja magára a kialakult károsodás okozta költségeket, ha a bérlő rendeltetésszerűen használta a járművet. A kényelmes utazáshoz érdemes bérelt autót használni az előnyös feltételek miatt.

Címke:

Autókölcsönzés

2019-01-16