Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

C programozás oktatás online

Nagyon divatosak és hasznosak az online szolgáltatások, hiszen általuk idő és pénz spórolható meg. Online intézhetőek a banki ügyek, a csekk befektetések, társkeresés és a programozás tanulás is. Sokan félnek ezektől a szolgáltatásoktól, de csak addig, amíg ki nem próbálják őket. Nincs semmi hátrányuk, sőt csak jól ár az, aki online intézi a dolgait.

C programozás oktatás online

Hatékony programozás oktatás

A programozás tanulás hosszú és nehéz feladat, de senki számára sem lehetetlen. Megvannak a szükséges algoritmusok és gondolkodásmód, amit ha jól elmagyaráznak valakinek, könnyen rákaphat a programozás ízére. Sajnos kevés a jó programozó, és még kevesebb a tanár. Erre a problémára megoldást kínál az online oktatási módszer. Legyen szó C, Java vagy Pascal nyelvekről, a c-programozas.hu valamelyik kurzusa igazán jó választás lehet annak, aki szeretne komolyan megtanulni programozni, és később felhasználni a tudását az egyetemen, vagy a mindennapi életben a munkahelyen.

A legjobb választás a C programozás elsajátítása lehet, amely kiválóan alkalmas első nyelvnek, és nem tartalmaz sok utasítást, ezért könnyen tanulható. Ezt követően, ha már megvannak az alapok, jöhet a Java nyelv, amivel komolyabb grafikus alkalmazások és szoftverek is készíthetőek. Mindkét nyelv alkalmas arra, hogy az emelt szintű érettségin és az egyetemi programozás vizsgákon is jó hasznukat lehessen venni.

Az online kurzusokon egyszerre csak egy fő van jelen, és az oktató maximálisan figyel rá. A saját tempójában megy az oktatás, és ha kérdése van, bármikor megszakíthatja az óra menetét. Minden alkalom végén házi feladatot kapnak a diákok, ezzel is mérhető a fejlődésük és az órán elhangzottak megértése. Az amúgy is kedvezményes óradíjak tovább csökkenthetőek, ha valaki egyszerre több alkalmat is előre megvásárol, amit 5 és 10 alkalmas bérletek formájában tehet meg.

A C programozás kurzusok eredményei

A kurzusok sikerességét az is alátámasztja, hogy a C programozást oktató tanár 12 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint 2018 év végéig 67 online kurzus tanított már le. Ezalatt az idő alatt 1.251 diák végezte el az online képzést. A programozó tanfolyamok alkalmain közel 12.000 feladat került megoldásra. Ezek a számok magukért beszélnek.

A képzések 2019-ben is tovább folytatódnak, de az online oktatás mellett Tatabányán is lehetőségük van a diákoknak igényben venni a programozási kurzusokat. Az oktatóterem jól felszerelt és kényelmes tanulást biztosít minden jelentkező számára.

Címke:

C programozás

2019-01-14