Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Dunántúli Kis- és Középvállalkozók partnere

A gazdaság egyik kulcsfontosságú motorja a kis- és kisvállalkozások. A kkv-k többek között hozzájárulnak ahhoz, hogy nagy mennyiségű munkahelyet teremtsenek Magyarország dunántúli részén, fenntartsák a versenyt, élénkítsék a helyi és regionális gazdasági fejlődést, valamint növeljék az innovációt és a vállalkozói készséget.

Dunántúli Kis- és Középvállalkozók partnere

Kik számítanak kis- és középvállalkozónak?

A kkv törvénykönyv szerint „azon szervezetek sorolhatók a kkv-k közé, amelyek összes foglalkoztatotti létszáma nem éri el a 250 főt, valamint éves nettó árbevételük 50 millió eurónál alacsonyabb forintösszeg, vagy a mérlegfőösszegük legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg.” A kis- és középvállalkozások nagy átalakuláson mentek keresztül az országban az ezredfordulót követő években. Nem könnyű a mindennapi ügyfelek felhajtása és a marketing feladatok ellátása.

A dkk.hu vállalkozói blog segíteni próbál a dunántúli kis- és középvállalkozásnak azzal, hogy a weboldalon összegyűjti a számukra fontos információkat, híreket, üzleti ajánlatokat. A vállalkozók pedig minden regisztráció vagy különösebb tagsági díj nélkül igénybe vehetik, és élvezhetik a weboldal nyújtotta lehetőségeket.

A vállalkozók száma folyamatosan emelkedik

A KSH (Központi Statisztikai Hivatal) legfrissebb adatai szerint a Magyarországon regisztrált egyéni vállalkozások száma 2018 augusztusában 483.500, ami +0,07%-os emelkedést jelent a tavalyi év decemberéhez képest. A vállalkozóknak szükségük van egy olyan internetes közösség kialakítására, ahol segítik egymást, és mindent megtesznek azért, hogy közös erővel együtt fejlődjenek. A szakmai blog üzemeltetői ezt a célt tűzték ki, amiért naponta küzdenek, és mindent megtesznek azért, hogy a weboldal beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Címke:

Vállalkozói blog

2019-02-08