Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Időtálló és mégis divatos - Thomas Sabo óra

A Thomas Sabo márkanévről sokunknak az úgynevezett charmok ugranak be elsőként, ezek színes, feltűnő, hangulat és esemény alapján kiválasztható ékszerkiegészítők. A márka másik erős ága az órák, rengeteg női és férfi karórát is értékesítenek világszerte. Nemhiába, hiszen a Thomas Sabo óra egyet jelent az időtálló stílussal és a divatos megjelenéssel. 

Időtálló és mégis divatos - Thomas Sabo óra

Az első hordozható időmérők zsebórák voltak, amik láncon függtek és a tulajdonosuk zsebében kuksoltak. Két okból került elő a zsebóra. Az első ok roppant prózai: akkor vette elő az órát a tulajdonosa, ha szerette volna tudni, hány óra van pontosan. A másik ok viszont egészen másról szól. Akkor is előkerültek ezek a drága és impozáns szerkezetek, ha a tulajdonosuk imponálni akart egy társaságban, vagy például a kiszemeltnek. Tulajdonképpen a mai karórák funkciója ebben a korban, amikor szinte már minden eszköz méri és mutatja az időt, szinte csak az utóbbira korlátozódik. 

A karórák egyre kevésbé töltik be eredeti funkciójukat, nem a pontos idővel függ össze a létjogosultságuk. Sokkal inkább divatos kiegészítők, mint praktikus darabok a mindennapokban.

A Thomas Sabo órák túlmutatnak azon, hogy kizárólag az időt mutassák. Olyan ékszerek, amik stílusos kiegészítői a megjelenésnek. Egy jól megválasztott óra nem hivalkodó, nem akarja többnek mutatni a viselőjét. Egész egyszerűen megkoronázza az outfitet. Olyan akárcsak egy jól megválasztott parfüm: idomul a viselőjéhez, mégis diszkréten megmutatja magát. 

Thomas Sabo óra pontosan ilyen: eggyé válik, harmonizál a megjelenéssel, mégis fókuszálja az érdeklődést, vonzza a szemet. A Thomas Sabo órák attól is különlegesek, hogy nem követik erőltetve az aktuális divatirányzatokat, mégis belesimulnak a kor divatjába. 

Élvezd a különleges pillanatokat, az értékes, együtt töltött időt! – ezzel ajánlja Thomas Sabo, a márka tulajdonosa a stílusos kiegészítőket. Valljuk be, igaza van! Thomas Sabo órák széles kínálata elérhető a Divatékszerbolt webáruházban.

Címke:

Thomas Sabo órák, ékszerek

2019-03-14