Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Lehetséges az érszűkület kezelése házilag?

A tatabányai Tóth vállalkozás által készített szén-dioxid csizma segítségével akárki elvégezheti a fájós lába kezelését, csupán 40 percre kényelembe kell helyeznie magát, és be kell tartania az előírásokat. A kezelés teljesen fájdalommentes, és jól bevált régi módszereken alapszik.

Lehetséges az érszűkület kezelése házilag?

Hogyan zajlik egy szén-dioxid kezelés?

A kezelés előtt alaposan meg kell mosni a lábat meleg vízzel, hogy a bőr pórusai kitisztuljanak. Nem szabad semmilyen krémet, testápolót használni a kezelés előtt, mert hatástalanítja a szén-dioxid csizma jótékony erejét. Az érszűkület kezelése nyugodt helyzetben történik, érdemes elhelyezkedni a televízió előtt, vagy éppen a kedvenc fotelunkba egy jó könyv mellett.

A második lépcső a csizma belső melegítése. Ezt a dobozban mellékelt thermotasak segítségével lehet elérni, amit a kezelés előtt 40 fokra melegítsünk fel, és tegyük bele a csizmába a lábboltozat alá. Ezt követően helyezzük bele a töltőcsövet a csizmába, végül dugjuk bele a lábunkat.

A csomag része a 10 db eldobható szén-dioxid patron is, amely 10 kezelésre elegendő (kezelésenként 1 db szükséges, amely 16 gramm szén-dioxiddal van töltve). Tekerjük a patront az adagolótest menetébe az első ütközésig. Amint meghalljuk a sziszegő hangot, nem kell tovább csavarni, hiszen az adagolás megkezdődik, ami kb. 10 percig tart. Az adagolás végén húzzuk ki a csizmából a csövet, de a lábunkat további 30 percig hagyjuk benne. A kiürült patront a kezelés végén azonnal dobjuk el, hogy ne keveredjen a teli patronokkal.

Ez idáig sehol a világon ilyen olcsón, ilyen kényelmesen és ilyen biztonságosan hasonló terápia nem létezik. A kiváló eredmény érdekében a fenti kezelést naponta vagy kétnaponta ajánlatos megismételni. További kérdése van? Információért hívja a +36 30 936 9345 telefonszámot.

Címke:

Érszűkület kezelése

2019-11-05