Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Megbízható kávégép szerviz

Ma már minden háztartásban megtalálható a kávéfőző akár elektromos vagy hagyományos kivitelben. Sajnos ezekkel az eszközökkel is előfordul, akár milyen magas minőségű termékekről is legyen szó, hogy meghibásodnak, és szervizbe kell vinni őket.

Megbízható kávégép szerviz

Megbízható kávégép szerviz Szombathelyen

Minden esetben olyan szervizt érdemes kiválasztani, ahol nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző kávégépgyártók gépeivel kapcsolatban. A kavegepcentrum.eu szakemberei vállalják a Saeco, Spidem, Gaggia, Miostar, Delonghi, Jura, Rotel, Solis márkát teljes körű szervízlelését, javítását, karbantartát akár 3 munkanap alatt. Mindemellett minőségi használt, felújított kávégépek értékesítésével is foglalkoznak, ami nem utolsó szempont, hiszen ha az adott gép nem javítható, akkor rögtön kedvező áron lehet hozzájutni egy másik, hasonló minőségű kávégéphez. A kávégép szerviz Szombathely városában található a Nádasdy Ferenc u. 11. szám alatt.

Természetesen kiemelt jelentőségű számukra az ügyfelek elégedettsége, ezért a szervizelés során alapos munkát végeznek, hiszen minden alkatrészt megvizsgálnak és ha szükséges, akkor ki is cserélik. A vízkőtelenítést-, zsírtalanítást és a teljes külső-belső tisztítást minden esetben alapértelmezett feladatként kezelik. A javítási munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt végzik el, és minden munkára 3 hónapos szerviz-garanciát biztosítanak.

Címke:

kávégép szerviz Szombathely

2019-03-14