Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Megbízható laptop szerviz Tatabányán

A laptopok sok ember mindennapi eszközei, amik nélkül megállhat a munka, a kikapcsolódás vagy éppen a vizsgára való felkészülés. Ráadásul sok esetben nem olcsó készülékekről van szó, és nem mindegy, milyen kezekbe kerül egy esetleges javítás során.

Megbízható laptop szerviz Tatabányán

Mire kell figyelni egy laptop szervizelése során?

Minden esetben alaposan le kell írni a géppel kapcsolatos hibajelenséget, és be kell mutatni azt a szervizelő szakembernek. Szükséges elvinni a gép minden alkatrészét, ilyenek például a laptop töltője, akkumulátora, az eredeti operációs rendszert és a szoftvereket tartalmazó CD-k és DVD-k. Az átvétel akkor szakszerű, ha a szervizelő személy átvételi elismervényt, vagy bármilyen igazoló dokumentumot ad a laptopról. Óvatosnak kell lenni, mert sok esetben semmi ilyesmit nem adnak, ami már eleve gyanús lehet.

Megbízható márkafüggetlen laptop szerviz

A ReelComp egy megbízható laptop szerviz Tatabányán, ahol maximális odafigyeléssel és szakértelemmel foglalkoznak minden egyes meghibásodott laptoppal. A bevizsgálás teljesen ingyenes, így az ügyfeleknek csak az esetleges javítási költséget, vagy a beszerelt alkatrészek árát kell fizetni. A szervizben nemcsak használt alkatrészeket értékesítenek, hanem lehetőség van új eszközök, laptopok vásárlására is. Egyszóval minden megvan, amire szükség lehet. Legyen szó használt vagy új termékről, a garancia természetes. Használt termékek esetén fél év, míg az újonnan vásárolt termékek esetén minimum 1 év garancia érvényesíthető.

A ReelComp munkatársai magasan képzett szakemberek, nem ma kezdték a pályafutásukat. Náluk biztosan jó kezekben vannak a számítógépek és a laptopok. Magabiztosan megoldják az operációs rendszerekkel kapcsolatos szoftveres problémákat, adatmentést, de rutinosak kijelzők, merevlemezek, alaplapok cseréjében is. Minden elvégzett munkára garanciát vállalnak. A meglévő ügyfeleket telefonos segítségnyújtással, szaktanácsadással is segítik.

A laptop szerviz Tatabánya Újváros központi területén található (Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó), ami autóval is jól megközelíthető. Az épület mögött az ingyenes parkolási lehetőség biztosítva van. Fontos kiemelni, hogy a szolgáltatások igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges, hiszen a ReelComp munkatársai fontosnak tartják ügyfeleik gyors és hatékony kiszolgálását.

Címke:

laptop szerviz Tatabánya

2019-01-13