Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Miért érdemes franciaágy ágykeretet választani?

Az ágyak gazdag választéka áll rendelkezésre azok számára, akik egy szép és kényelmes fekvőhelyet keresnek. A használatra kész változatok mellett ott vannak az ágykeretek is, amikhez külön kell matracot venni. Sokan inkább a komplett ágyak mellett teszik le a voksukat, pedig annak is megvan a maga előnye, ha valaki úgy dönt, hogy csak egy ágyvázat vásárol.

Miért érdemes franciaágy ágykeretet választani?

A franciaágy matrac egyedileg választható ki

Mindannyian más-más igényeket támasztunk a mindennapi alvásra szolgáló fekhely tekintetében. Ha megkérdeznénk 100 embert, hogy ki, hogy írja le a tökéletes franciaágy fogalmát, akkor bizony meglepően változatos válaszokat kapnánk. Vannak, akik kifejezetten kemény matracon szeretnek aludni, mert valamilyen oknál fogva fontos számukra, hogy a fekvőfelület kellőképpen alátámassza a derekukat, hátukat. Mások viszont épp ennek az ellenkezőjét állítják, és inkább közepesen kemény matracra szavaznak. Ágyvásárláskor gyakran megesik, hogy a matraccal ellátott, használatra kész franciaágyak minden szempontból megfelelnek az igényeknek, az egyetlen probléma a matrac. Ezzel ellentétben, ha csak ágykeret kerül kiválasztásra, akkor a matracot, illetve a matrackiegészítőket külön lehet kiválasztani az ágyvázhoz.

Milyen matracok kaphatók franciaágyhoz?

A Bamboo matrac egy speciális fejlesztésű változat franciaágyhoz, ami közepesen kemény fekvőfelületet biztosít a felhasználóknak. Ugyanez kapható kemény kivitelben is, ami egy lágy felső réteggel van ellátva, hogy a fekvés, pihenés maximális komfortban teljen. Egy professzionális fajtája is létezik, ami kifejezetten a gerincbántalmakkal küzdő embereknek fejlesztettek ki, ez az Orthopedic Bamboo matrac, amiben van egy magrész, amit a felsőpárnázás, illetve az alsópárnázás vesz körül.

Címke:

Franciaágy

2020-02-24