Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Művészi torna gyerekeknek balett alapokkal

A balett az egyik legszebb és legcsodálatosabb táncművészet, hiszen olyan érzelmek is kifejezhetőek vele, amiket másképp nem lehet. A kecses testtartás és a könnyed, légies mozgás teljesen magával ragadja a nézőket, és egy olyan világba csöppennek, amihez csak a filmekben szoktak hozzá.

Művészi torna gyerekeknek balett alapokkal

Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda Budafokon

A tanoda célja, hogy a jelentkezők már gyermekkorban megszeressék a mozgást, a zenét, kifejlődjön bennük az igény a szép és értékes dolgok iránt. A megfelelő mozgás nagyon fontos a gyerekek számára, és a tánciskolában erre remek lehetőség adódik. Megtanulják helyesen használni a testüket, fegyelmezni magukat az órákon, és persze mindezt játékos formában, ahol jó a kedvük és élvezik az életet. A legfontosabb törekvés az, hogy a gyerekek észrevétlenül szeretnek bele a táncba és ebbe a csodálatos a művészetbe.

A balett Budafok környékén is biztosított az érdeklődők számára, hiszen a Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda már sok éve működik ezen a területen. Az igazán tehetséges gyerekeket versenyekre viszik, ahol nagyon szép eredményeket érnek el. A balett foglalkozásokon való részvételt 3-5 éves korig ajánlott elkezdeni, de a korábban érő gyermekeknél nem probléma, ha még nem töltötték be a 3. életévüket sem. A klasszikus balett oktatás 5-6 éves kortól ajánlott. A tanoda teljes létszámmal minden év végén vidám gálaműsort ad a szülőknek, bemutatva a gyerekek egész éves fejlődését.

Címke:

Balett Budafok

2019-03-25