Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

PR linképítés árak 2019-ben

A linkek kiemelt jelentőséggel bírnak a Google találati lista rangsorában. Bár az algoritmusok évről évre változnak, de még mindig az az egyik legfontosabb szempont, hogy az adott weboldal mennyi jó minőségű linkkel rendelkezik.

PR linképítés árak 2019-ben

Külön vagy csomagban?

A PR linképítés árak nagyon változatos képet mutatnak. Nem túlzás azt állítani, hogy ahány szolgáltató létezik, annyiféle árlistával lehet találkozni. Az, hogy ki mennyiért vállalja a linképítést több tényezőtől is függ. Először is nem mindegy, hogy egy különálló szolgáltatásként van szükség rá, vagy netán egy komplett keresőoptimalizálási csomag részeként.

Ha a szolgáltatótól csak a linképítés kerül megrendelésre, tehát weboldal elemzés, szövegírás, technikai keresőoptimalizálás, képoptimalizálás nélkül, akkor általában drágábban lehet igénybe venni. Ha egy komplett csomag része, akkor szívesebben adnak az árra kedvezményt.

DA értékek szerepe az árazásban

A PR linképítéskor a linkeket általában az úgy nevezett DA értékek alapján minősítik, rangsorolják, és lényegében ezekkel a számokkal határozzák meg az árakat. A DA érték lényegében a Domain rangsorolási értéket jelenti. Minél nagyobb ez a szám, annál értékesebb helyről származik a link. Ennek függvényében az árak 3.500 Ft-tól egészen 30.000 Ft-ig változhatnak.

Havidíjas linképítés árak

Sok szolgáltató nem a DA érték alapján határozza meg a PR linképítés árakat, hiszen azok hónapról hónapra változhatnak. Ők havi linképítés csomagokat árulnak, amihez fix összeget rendelnek, a linkeket pedig változatos DA értékkel rendelkező honlapokon biztosítják.

Az árak a linképítés időtartama függvényében is változhatnak. Ha a megrendelő hajlandó aláírni egy féléves, egyéves szerződést, akkor a szolgáltató kedvezményes ajánlatot állít össze, így a linképítés ára olcsóbb lesz, mintha például egy vagy két hónapos megállapodás esetén.

Címke:

PR linképítés

2019-11-11