Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Professzionális mosoda Győr területén

Biztosan minden háztartásban akad olyan bőrkabát, bukósisak, bőrönd vagy akár plüssjáték, amit ki kellene tisztítani, sőt inkább kifertőtleníteni. Az otthoni mosási módszerekkel és megoldásokkal nem lehet elérni olyan magas tisztítási szintet, mint egy erre szakosodott professzionális mosodában.

Professzionális mosoda Győr területén

Lakossági és ipari fertőtlenítés Győrben

Létezik egy mosoda Győr területén, ahol nemcsak arra figyelnek, hogy tiszták legyenek a leadott ruhák és cipők, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a folyamat során kíméljék a környezetet. A városban egyedülálló módon, ózon technológia felhasználásával tisztítják az erősen szennyezett munkaruhákat és védőruhákat, maximálisan ügyelve arra, hogy a speciális védettséget biztosító rétegek ne sérüljenek. A munkavédelmi eszközök, álarcok, sisakok, munkaruhák, speciális munkavédelmi bakancsok fertőtlenítő mosása ózonos vízzel történik, kemikália felhasználása nélkül.

Az ózon hatalmas nagy előnye a fertőtlenítő hatásában rejlik, hiszen a klórnál is sokkal erősebb a vízben lévő mikroorganizmusok elpusztítása tekintetében. A baktériumokat, vírusokat, penészt, gombákat vagy más szagot okozó elemeket megsemmisíti, vagy csapadék formájában oxidálja, ezáltal egyszerűen kiszűrhetővé teszi.

A győri Eco-Disin mosoda szolgáltatásai

  • Munkavédelmi ruhák mosása
  • Munkavédelmi cipők tisztítása
  • Lakossági cipő fertőtlenítés
  • Lakossági ruha fertőtlenítés

A mosoda Győr területén, illetve 30 kilométeres körzetében végzi a szolgáltatásait, illetve az itt élő lakosok számára ingyenesen biztosítják a ruhaneműkért való kiszállást és házhoz szállítást is egyaránt.

Címke:

mosoda Győr

2019-03-12