Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Programozás feladatok kezdőknek és haladóknak

Sokan sokféle okból szeretnének megtanulni programozni. Vannak, akik teljesen az alapoktól kezdik a tanulmányaikat, míg másoknak már jócskán van programozói “előélete”. A tanulóknak minden esetben hasznára válik egy olyan példatár használata, amiben tudatosan felépített feladatsorokon keresztül gyakorolhatnak.

Programozás feladatok kezdőknek és haladóknak

Az alapoktól egészen az egyetemi szintig

A Programozz Te is mesterfokon c. munkafüzetben szereplő programozás feladatok úgy kerültek összeállításra, hogy a kezdők és a haladók is tudjanak gyakorolni az egyéni tudásszintjüknek megfelelően. A fejezetek mindig az egyszerűbb példákkal kezdődnek, amiket azok is meg tudják oldani, akik korábban még soha nem tanultak programozni. A feladatok egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek egészen az egyes fejezetek végén található, már igazán nehéz példákig, amik még azoknak is kihívást jelentenek, akik korábban már sokat gyakoroltak. A programozás könyvben szereplő elméleti és gyakorló feladatok végig vezetik a diákokat a kezdő szinttől egészen a kőkemény egyetemi szintig.

Tanári segítség a példatár szerzőjétől

A példatárban található programozás feladatokat egy sajátos oktatási módszert alkalmazó programozás tanár állította össze, aki már 12 éve folyamatosan tanítja azokat a középiskolásokat, egyetemistákat, akik meg szeretnének tanulni programozni. Vannak, akik épp az érettségi vagy egyetemi vizsga előtt állnak, de vannak olyanok is, akik csak kedvtelésből érdeklődnek a programozás iránt. Bárhogy is legyen, ha a tanulók úgy érzik, hogy a kérdéseikre nem találják a válaszokat vagy elakadnak a feladatmegoldás alkalmával, akkor bátran fordulhatnak hozzá segítségért. Online és tantermi oktatás keretén belül is lehetőséget kínál számukra a programozás tanuláshoz.

Címke:

Programozás feladatok

2020-11-26