Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Régi gamer magazinok lelőhelyei

Sokan vannak, akik szívesen töltik a szabadidejüket azzal, hogy leülnek a számítógép elé játszani, míg mások egyenesen rajonganak ezért az elfoglaltságért. Ők azok, akik lelkesen bújják a gamer újságokat, hogy azonnal tudomást szerezzenek az új fejlesztésekről, játéktesztekről. Közülük sokan nemcsak olvassák, hanem gyűjtik is ezeket a magazinokat, hogy bármikor vissza tudják olvasni a régi cikkeket. A régi gamer újságok felkutatása sokszor nem egyszerű feladat, ami főként akkor igaz, ha az illető már egy nagyobb gyűjteménnyel rendelkezik, és a hiányzó példányokra fáj a foga.

Régi gamer magazinok lelőhelyei

Vatera

Néhány régi gamer magazin nagyon sokat ér annak, aki imádja a számítógépes játékokat, és szívesen olvas róluk. Ha valaki gyűjti őket, akkor érdemes felkeresnie a Vaterát, ahol sokan kínálják eladásra a korábbi példányokat. Ezekhez általában potom pénzért hozzá lehet jutni, de adott esetben a cserére is lehetőség nyílik.

Facebook

Ugyanez a helyzet a Facebook esetében is, ahol érdemes belájkolni a gamer újságokkal kapcsolatos oldalakat, vagy csatlakozni az ilyen témájú csoportokhoz. Ott is sokan vannak, akik bizonyos összegért cserébe szívesen odaadják azokat a példányokat, amik nekik már nem kellenek.

Scribd

Ha a játékrajongók nem ragaszkodnak a papíralapú változatokhoz, akkor a Scribd is sok kincset rejthet a számukra, mivel jó pár gamer magazin letölthető PDF formátumban. Az oldal használata ingyenes, a szabályzat értelmében viszont a felhasználóknak fel kell tölteniük doksikat, különben nem tudják elindítani a letöltést.

Amazon

Ha valakit nem csak a magyar nyelvű gamer újságok érdeklik, akkor az Amazont is érdemes meglátogatni, ott ugyanis sokféle angol nyelvű példány megtalálható, és nem csak a legújabbak közül lehet válogatni. Az egyetlen hátránya a szállítási idő, ami akár több hét is lehet attól függően, hogy melyik országból küldi a termékeket az eladó.

Címke:

Gamer magazin

2019-04-23