Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

Régiség felvásárlás

Biztosan mindenkinek akadnak a padláson vagy valamelyik régi dobozban olyan régiségek, amikről nem is tudja pontosan, honnan maradt rá, de szívesen megszabadulna tőle, mert csak foglalja a helyet.

Régiség felvásárlás

Régiség és hagyaték felvásárlás

Sokszor előfordul, hogy valaki régi házat örököl, vagy valahonnan régiségekhez jut hozzá. A legtöbb ember nem tudja, mit kezdjen ezekkel az antik dolgokkal, pedig sok esetben igazi kincsek is rejtőzhetnek a szemétnek hitt kupac alatt. A Magyar Nemzet Örökség Kezelés ékszerház szakemberei elsősorban Zsolnay vagy herendi porcelán tárgyakat, festményeket, antik bútorokat és szobrokat keresnek. A régiség felvásárlás az antik dísztárgyakra is kiterjed, mint például az órákra, hiszen ezek a tárgyak kisebb vagyont is megérhetnek, kár lenne kidobni őket.

A felvásárlás menete egyszerű. A szakemberek egész Magyarország területén ingyenes kiszállással gyorsan megjelennek a helyszínen. A szakképzett műtárgy becsüs felméri az eladni kívánt tárgyak értékét, majd pontos árajánlat után készpénzben kifizetik az összeget, ha az elfogadásra kerül. A kifizetés után szakszerűen elcsomagolják és elszállítják a tárgyakat. Ilyen egyszerű és gyors a régiség felvásárlás folyamata.

Szinte bármilyen régi tárgy értékes lehet

Egy átlagos ember nem tudja megállapítani, melyik régi tárgy értékes vagy melyik nem. Nem hozzáértő szemeknek a műkincs és a szemét nem különböztethető meg. Az ekszerfelvasarlas.hu szakembereit törött, kopott, sérült állapotú tárgyak is érdekelhetik, ezek nem jelentenek kizáró okot. Házilag nem érdemes ezeket a tárgyakat felújítani, minden esetben szakemberre kell bízni a feladatot. Érdemes felhívni a weblapon található telefonszámot és egyeztetni egy megfelelő időpontot régiségek felvásárlásával kapcsolatban. A régiség tulajdonosok csak pénzt és helyet nyerhetnek vele.

Címke:

Régiség felvásárlás

2019-02-02