Üzleti partnert keres? Érezzen rá a lehetőségre!
Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését.

szerzi.hu - Jogi segítség, otthon

Jogi tanácsadásra bármikor szükségünk lehet magánszemélyként is. A jogi rendszer bonyolult útvesztőjében könnyen eltévedhetünk, ilyenkor pedig, feltételezvén, hogy célunk jogszerűen eljárni, jól tud jönni az ügyvédi segítség. Arról nem is beszélve, hogy esetleg vállalkozóként, cégtulajdonosként még inkább célszerű, hosszú távon egy céges jogász alkalmazása is indokolt.

szerzi.hu - Jogi segítség, otthon

Ha erre adjuk a fejünket, akkor hosszas kutatással meg kell keresnünk a nekünk megfelelő, minket érintő témában jártas ügyvédet, időpontot kérni, és rengeteg papírmunkát intézni, ami hosszú ideig eltarthat.

Az utóbbi időben hozzászokhattunk, hogy a legtöbb ügyünket kényelmesen, online, otthonról is intézhetjük, szóval miért kellene a fent említett esetben napokat várnunk, vagy akár csak kimozdulnunk otthonról? A Szerzi platform által közvetített szolgáltatással ez is könnyedén intézhető. Legyen szó egy rövid, 20 perces tanácsadásról, vagy egy komplex jogi tanácsadásról, a platformra regisztrált, Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött ügyvédek rendelkezésre állnak. A jogi tanácsadási folyamat ebben az esetben sokkal egyszerűbben lefolytatható, és a megfelelő ügyvéd kiválasztásában segítenek a felhasználói értékelések is. A tanácsadás formája lehet chat, vagy videohívás, mely mellett természetesen a fájlküldés is lehetséges, így az ügyvéd dolga is jelentősen könnyebb. A korábban említett papírmunkát pedig a tanácsadás ideje alatt a szoftver a háttérben elvégzi, így azzal sem kell foglalkozni.

Címke:

Szerződés generálás

2022-09-26